Bali 2009

         
 


Archief

Over Aad

PGP publickey

 

Update: 18-10-2021 16:56

 

CI66De periode van 6 t/m 25 maart 2009 hebben we doorgebracht op Bali. Omdat we graag met de Dynasty Class van China Airlines wilden vliegen (business class voor de prijs van tweemaal economy), liep de reis via een stop in Taipei. Dit omdat China Airlines vanuit Amsterdam niet direkt op Indonesië vliegt. Een omweg, maar je kunt wel snel inchecken, je zit, eet en drinkt prima en je bagage komt snel op de band. En dat is ons heel wat waard.

De vliegreis hadden we zelf geboekt maar de hotels die we bezochten zijn allemaal door Talisman geregeld. Deze organisatie kunnen we werkelijk van harte aanbevelen! Wensen en vragen van ons werden uitstekend behandeld op een hele plezierige en persoonlijke manier. Zijn reisbureau's niet meer van deze tijd als je alles zelf via Internet kan doen? Volgens ons heeft Talisman een methode gevonden die hen wel degelijk bestaansrecht geeft! Voor een volgende reis zullen we zeker weer als eerste aan hen denken.

Jimbaran beachWe bezochten, na een overnachting in Taipei, de resorts Alila Manggis in het oosten, Ubud Hanging Gardens in het midden en Jimbaran Puri Bali in het zuiden van Bali. Vanuit deze plekken hebben we de omgeving bezocht.

 

 

 

Gebruik onderstaande links om de pagina's te bezoeken:

< terug    Start   Oosten    Midden    Zuiden      verder >