Kreta 2015 (april)

         
 


Archief

Over Aad

PGP publickey

 

Update: 18-10-2021 16:56

 

<<   Start    Chania    The Green Eye    Boot    Segway    Elafonissi   Knossos    Jeep    >>

Van 20 april t/m 1 mei 2015 was het hoog tijd om nog eens naar Kreta te gaan. Tijdens de cruise van 2013 hadden we reeds kort de hoofdstad Heraklion bezocht en waren onder de indruk geraakt van de plezierige sfeer.

Deze keer vlogen we van Eindhoven naar Chania, een oude havenstad in het noordwesten van Kreta. In Chania verbleven wij in het Kydon-hotel, nèt buiten het centrum met uitzicht op de oude markthal.

  

Hoewel het een zeer goed en plezierig hotel is, ligt het wel aan een drukke weg, zodat we helaas niet lekker op het balkon konden zitten.

Het hotel ligt tegenover een bank waar het in het algemeen niet erg druk was... Op een dag stonden er echter lange rijen; de betalingen van de pensioenen waren een paar dagen uitgesteld en de bank was nu wel open:

  

Hier kun je zien wat we allemaal in Chania gedaan hebben. Onze favoriete plek werd The Green Eye, een aanrader!

Om Chania eens op een andere manier te zien, hebben we ruim een uur op een Segway rondgereden in vooral het oostelijk deel van de stad. Ook een korte boottocht was leuk om te doen.

Tevens hebben we een aantal tourtjes gedaan, naar Elafonissi, naar het indrukwekkende paleiscomplex van Knossos bij Heraklion en met een jeep de bergen in.

Door op de ">>" in de regels te klikken, worden alle pagina's bezocht:

<<   Start    Chania    The Green Eye    Boot    Segway    Elafonissi   Knossos    Jeep    >>